Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вітання міського голови Ростислава Бортника з Днем медичного працівника!

Дата: 27.07.2024 06:12
Кількість переглядів: 51

Фото без описуДорогі медичні працівники, колеги!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом.

     Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя!

     Здоров’я – головне багатство, без якого неможливе  повноцінне життя, тому ваша праця завжди була і залишається затребуваною і шанованою.

     Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям життя, особливо у такий складний час, як сьогодні. Ми цінуємо вашу високу компетентність, професійність, вміння долати всі труднощі і робити неможливе в боротьбі з недугами.

     Багато хто з вас лікує не лише цивільне населення, але й допомагає одужати нашим Захисникам від тяжких поранень. Янголи у пікселі – герої, які рятують життя на полі бою, ризикуючи –  своїм. Дякую всім, чия незламність дає тисячам людей надію на новий день. Хто власними руками творить історії про дивовижний порятунок. Чия віра у власні сили здатна перемагати хвороби і смерть.

     Бажаю вам, шановні медики, міцного здоров’я, терпіння, витримки, благополуччя, родинного тепла і людської шани. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість та виваженість!

     Дякуємо за те, що докладаєте максимум зусиль, щоб наблизити перемогу над агресором.  Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь