Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі

Дата: 24.06.2024 12:18
Кількість переглядів: 26

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету

закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 року «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

     1. Найменування замовника - Бережанська міська рада.

     1.1. Місцезнаходження  замовника -  Україна, Тернопільська обл., м. Бережани, вул.   Банкова, 3.

     1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04058491

     1.3. Категорія замовника: орган місцевого самоврядування, відповідно до пункту 1 частини першої статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі".

     2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 31680000-6 Електричне приладдя та супутні товари до електричного обладнання (портативна зарядна станція)

     3. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями

     4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-06-24-003513-a

     5. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено виходячи із гарантування тривалої і надійної роботи. Запропонований товар повинен відповідати вимогам України з охорони праці, пожежної безпеки та санітарним нормам.       

     Замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає потребам та вимогам замовника.

     Закупівля товару з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами Замовника з урахуванням експлуатаційних витрат, що досить важливо при наявному фінансуванні, а також надійність, технологічність, високий рівень безпеки та з урахуванням виділених коштів.

     Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником було прийнято рішення  провести закупівлю з певними технічними і якісними характеристиками.

     6. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: здійснено аналіз інформації про ціну Товару, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі каталогів з переліком Товарів на сайтах виробників та на основі моніторингу цін на ринку.

     7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь