Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі

Дата: 05.06.2024 08:46
Кількість переглядів: 74

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету

закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 року «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

     1. Найменування замовника - Бережанська міська рада.

     1.1. Місцезнаходження  замовника -  Україна, Тернопільська обл., м. Бережани, вул.   Банкова, 3.

     1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04058491

     1.3. Категорія замовника: Орган місцевого самоврядування, відповідно до пункту 1 частини першої статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі".

     2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 71350000-6 Науково-технічні послуги в галузі інженерії (виготовлення топографо-геодезичної основи та топографічного плану в м. Бережани, Тернопільської області (для розроблення історико-архітектурного опорного плану, як складової частини комплексного плану просторового розвитку території Бережанської територіальної громади))

     2.1. Підстава для надання послуг: Підставою для надання послуг є рішення Бережанської міської ради від 21 березня 2024 року № 1687 “Про надання дозволу на розроблення та виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Бережанської міської територіальної громади”.

     3. Вид закупівлі: Відкриті торги з особливостями

     4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-06-04-002040-a

     5. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Розроблення топографічного знімання території міста Бережани, Бережанської міської територіальної громади, у масштабі 1:2000 з перетином рельєфу через 1 м, в цифровому векторному і графічному зображенні.  Інтерпретація (відтворення) цифрового топографічного плану міста  Бережани в М 1:2000  з метою подальшого використання, як підоснови для виготовлення та розроблення історико-архітектурного опорного плану м. Бережани, як складової частини Комплексного плану просторового розвитку території Бережанської міської територіальної громади.

     Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником було прийнято рішення  провести закупівлю з певними технічними і якісними характеристиками.

     6. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі: Очікувана вартість закупівлі визначена на підставі моніторингу та аналізу закупівлі аналогічних послуг в електронній системі закупівель.

     7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь