Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

Громадські слухання щодо змін меж загальнозоологічного заказника місцевого значення «звіринець»

Дата: 03.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ПРОВОДИТЬ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Щодо  змін меж загальнозоологічного заказника місцевого значення «Звіринець».

 

     09 травня 2024 року о 13.00 год. в с. Шибалин, приміщення Шибалинської гімназії та 10 травня 2024 року о 14.00 год. в с. Потутори, приміщення Потуторського ліцею Бережанської міської територіальної громади відбудуться громадські слухання  в ході громадського обговорення щодо зміни меж (оптимізації) загальнозоологічного заказника місцевого значення «Звіринець», оголошеного рішенням виконавчого комітету Тернопільської обласної ради від 30 червня 1986 року №198 (далі – Заказник). Замовником проекту рішення щодо зміни меж Заказника виступає управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації. Найменування органу, який приймає рішення щодо зміни меж Заказника – Бережанська міська рада. Повний текст проекту рішення та документів для ознайомлення щодо громадських слухань та подання пропозицій (зауважень) щодо зміни меж Заказника, розміщений за адресою: https://berezhanymrada.gov.ua/.

     Також в ході громадського обговорення можна подати до 06 травня 2024 року пропозиції (зауваження) до проекту рішення щодо зміни меж Заказника у  письмовій  чи  усній формі,  надіславши електронною  поштою на поштові скриньки управління екології та природніх ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації eco_ter@eco.te.gov.ua та Бережанської міської ради 04058491@mail.gov.ua із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення,  але не менш як протягом 30  днів  з  дати  опублікування  повідомлення  про  його проведення.

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2011 року №771 подані до Бережанської міської ради пропозиції до проекту рішення щодо зміни меж Заказника розглядатимуться робочою групою для підготовки та проведення громадських слухань з обговорення зміни меж загальнозологічного заказника місцевого значення «Звіринець», утвореною згідно розпорядження міського голови від 4 січня 2024 року №1. Головою робочої групи призначено Урдейчука Володимира Петровича, заступника міського голови. Уповноважена особа від Бережанської міської ради, яка розглядатиме пропозиції та зауваження до рішення щодо зміни меж заказника – Мартинюк Олександра Омелянівна, начальник земельного відділу Бережанської міської ради».

 

Розпорядження міського голови № 1 від 04.01.2024 р.

Розпорядження міського голови № 116 від 03.04.2024 р.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь