Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

Громадські слухання щодо змін меж загальнозоологічного заказника місцевого значення «звіринець»

Дата: 03.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ПРОВОДИТЬ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Щодо  змін меж загальнозоологічного заказника місцевого значення «Звіринець».

 

     09 травня 2024 року о 13.00 год. в с. Шибалин, приміщення Шибалинської гімназії та 10 травня 2024 року о 14.00 год. в с. Потутори, приміщення Потуторського ліцею Бережанської міської територіальної громади відбудуться громадські слухання  в ході громадського обговорення щодо зміни меж (оптимізації) загальнозоологічного заказника місцевого значення «Звіринець», оголошеного рішенням виконавчого комітету Тернопільської обласної ради від 30 червня 1986 року №198 (далі – Заказник). Замовником проекту рішення щодо зміни меж Заказника виступає управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації. Найменування органу, який приймає рішення щодо зміни меж Заказника – Бережанська міська рада. Повний текст проекту рішення та документів для ознайомлення щодо громадських слухань та подання пропозицій (зауважень) щодо зміни меж Заказника, розміщений за адресою: https://berezhanymrada.gov.ua/.

     Також в ході громадського обговорення можна подати до 06 травня 2024 року пропозиції (зауваження) до проекту рішення щодо зміни меж Заказника у  письмовій  чи  усній формі,  надіславши електронною  поштою на поштові скриньки управління екології та природніх ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації eco_ter@eco.te.gov.ua та Бережанської міської ради 04058491@mail.gov.ua із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення,  але не менш як протягом 30  днів  з  дати  опублікування  повідомлення  про  його проведення.

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2011 року №771 подані до Бережанської міської ради пропозиції до проекту рішення щодо зміни меж Заказника розглядатимуться робочою групою для підготовки та проведення громадських слухань з обговорення зміни меж загальнозологічного заказника місцевого значення «Звіринець», утвореною згідно розпорядження міського голови від 4 січня 2024 року №1. Головою робочої групи призначено Урдейчука Володимира Петровича, заступника міського голови. Уповноважена особа від Бережанської міської ради, яка розглядатиме пропозиції та зауваження до рішення щодо зміни меж заказника – Мартинюк Олександра Омелянівна, начальник земельного відділу Бережанської міської ради».

 

Розпорядження міського голови № 1 від 04.01.2024 р.

Розпорядження міського голови № 116 від 03.04.2024 р.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь