Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ ТА ДБАТИ ЗА БЕЗПЕКУ ЇЇ КОРДОНУ - ТВІЙ ВИБІР!

Дата: 06.03.2024 11:06
Кількість переглядів: 87

    Військово-патріотичне виховання є складовою частиною національно патріотичного виховання та повинно бути зорієнтоване на формування у молоді готовності до захисту України, на розвиток бажання здобувати військові професії та проходити військову службу щоб убезпечити її кордони від нападу ворогів.

    Спеціалісти Відділу з питань ведення військового обліку, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Бережанської міської ради (в.о. начальника Олег Костишин) спільно із представниками Першого відділу Тернопільського РТЦК СП( Ігор Хамар) та із Андрієм Лущиком, начальником групи комплектування в Тернопільській області по ДПСУ відвідали старшокласників Куропатницького, Жуківського, Потуторського ліцеїв Бережанської міської територіальної громади(директори: Ольга Жеребецька, Марія Волощук, Ольга Поляк) та Бережанського ліцею Тернопільської обласної ради( директор Михайло Старко) з метою профорієнтації щодо здобуття військових професій у вищих навчальних закладах, зокрема у Національній Академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького (м. Хмельницький) та 7 прикордонному Карпатському загоні (м. Львів).

    Профорієнтацією охоплено понад 110 старшокласників. Присутні юнаки та дівчата отримали інформацію про умови, переваги та особливості навчання за військовими спеціальностями.

     Ставте цілі, досягайте їх для розбудови безпечного майбутнього та захисту кордонів України!

    Спільними зусиллями!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь