Бережанська міська рада
Тернопільська область, Тернопільський район

Тренінг “Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах”

Дата: 05.03.2024 13:33
Кількість переглядів: 165

     Тренінг “Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах” відбудеться 14 березня з 14:00 до 18:00 на платформі Zoom.

     На заході будуть надані рекомендації по поширенню інформації для ВПО, надані інструменти, представлені приклади успішної та неуспішної комунікації, створена можливість для обміну досвідом та знаходження інноваційних способів спілкування з ВПО.

     Проведення онлайн-тренінгу відбудеться із залученням експертки в інтернет-комунікації та експертки з питань впровадження стандартів інформаційної доступності.

     Дане навчання організовано Громадським холдингом “Група впливу” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії.

     Для участі потрібно зареєструватися (Реєстрація на Тренінг з комунікації_14 березня 2024 р. (google.com)) до 7 березня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь